Email: ejjelimezo@gmail.com

Facebook itt >>>
Youtube csatornánk itt >>>

Az alapítvány célja:
  • A művészetoktatási, kulturális tevékenységgel kapcsolatos feladatok, valamint az előadóművészi tevékenység feltételeinek biztosítása alapvetően állami feladat, azonban ez az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján a költségvetési források szűkösségére tekintettel kizárólag állami szerepvállalás mellett nem látható el. Az Alapítvány ezért saját eszközeinek terhére hatékony, méltányos és tényleges segítséget kíván nyújtani:
  • a művészeti, kiemelten a zenei képzések iránt érdeklődők számára ilyen tárgyú képzések biztosításával;
  • a képzéseken a művészeti tevékenység iránt érdeklődő, azonban azon saját anyagi forrásai szűkössége miatt saját erőből részt venni nem tudók számára a képzések költségének részben vagy egészben történő átvállalásával;
  • a művészeti, zenei, kulturális tevékenység végzését elősegítendő, ezek részére fórum, megjelenési lehetőség biztosításával, illetőleg, a megjelenések támogatásával;
  • művészeti, zenei, kulturális tárgyú ismeretterjesztő anyagok, dokumentumok, adathordozók szerkesztésével, gyártásával, kiadásával, forgalmazásával;
  • szellemi alkotások létrehozásának támogatásával

Küldjön üzenetet!

(elhagyható)